Yhteystiedot

Tmi Koirakoulu Vainu
Y-tunnus: 2518038-6

s-posti:
info@koirakouluvainu.fi

Kouluttaja
Johanna Pyhtilä

puh. 0400 788 382

Jaa sivut

Jaa |

HINNAT ja SOPIMUSEHDOT

HUOM!!!KATSO ROSKAPOSTI,JOS VASTAUSTA EI NÄY.VASTAAN AINA.LAITATHAN SPOSTIIN PUHELINNUMEROSI.

Tunnin kesto on noin 54min jotta saadaan vaihto sujuvasti seuraavan kanssa.

Yksilöohjausta tai kaverin ja ryhmän kanssa!

Neljä yksilöohjaus tuntia hintaan 140€! Jolloin tunnin hinnaksi tulee 35e

Neljä tuntia tai yksittäinen yksilöohjaus tunti tulee käyttää 6kk kuluessa. Sairaustapauksissa tunnit siirretään(molemmin puolin). Maksettuja tunteja EI makseta takaisin,koiran ohjaaja sitoutuu tulemaan neljälle kerralle. Neljä tuntia laskutetaan kerralla ja ennen ensimäistä tuntia.Samoin yksittäinen yksilöohjaus tunti. Maksamatta jättäminen tarkoittaa tunnin siirtoa/peruuntumista. Kun maksu on laitettu,ja aika sovittu niin perimme 30€ ajankäytöstä sovittuun aikaan ja laskun kirjaamiseen ja poistamiseen,jos yhtäkkiä peruukin kaiken,eikä halua esim.ajan siirtoa.

Merkkaathan kalenteriin sovitun päivän ja klo ajan,jos unohtaa tulla,menettää tunnin.Samoin jos myöhästyy,se on omasta treeniajasta pois,koska toinen voi odottaa vuoroaan.

Ryhmäkurssi/kaverikurssi tunneissa ohjaaja sitoutuu kertoihin,koska kaverikursseilla hinta on myös alhaisempi. Jos on pois tunnilta,sitä ei korvata. Tai kaverin kanssa voi sopia miten haluaa,kunhan kerrat pysyy sovitussa.

Jokaisen kerran jälkeen saa aina kirjalliset ohjeet miten treenata.

YKSITYISOPETUS PAIKKA;yksityistunti paikka sovitaan kouluttajan sijainnin mukaan. Pääsääntöisesti yksityistunnit pidetään os:Kuninkaalantie 4-7 Vantaa. Keravalla koulutus tapahtuu Ali-keravantien läheisyydessä. Itä-Vantaalla ja Tuusulassa myös Korson ja Rykmentintien alueella. Kotikäynneille on eri hinnat.

Yksilöohjaus yksin ja yksi tunti.50e/ 1h 

Ongelmat yksilöohjaus 4 kertaa 150€ ensimäiselää kerralla aikaa menee 1,5h.(esim.hihnakäytös,ohitukset,agressiivisuus,reaktiivisuus)

Kotikäynnit 80e Aikaa menee n.1,5h. (kilometrikorvaus yli 10 km ylittävät Yli-Keravalta 0,46e/km)

Yksilöohjaus, TOKO,PK-LAJIT, JÄLKI, HAKU : 50e / 1h tai 4x 140€

Operantin kouluttamisen alkeet, yksilöohjaus. Kohteiden käyttö,sheippaus, vahvisteaikataulut jne.. 50e /1h tai 4x 140€

Yhteydenotot aina ensisijaiseti:whats up,viesti tai sähköposti.

Jos haluat puhelimessa neuvoja, aika sovitaan etukäteen whatsupilla,viestillä tai spostilla.

Puhelinneuvonnan hinta on 40e ja se laskutetaan etukäteen.

 

HUOM!!spostiin aina puhelinnumero mukaan. Vastaan aina viimeistään  2 vuorokauden kuluttua,jos et saa spostia takaisin,etkä löydä roskapostista vastausta ota yhteyttä whatsup tai viesti!! Koska vastaan aina jokaiseen spostiin. 

 

 

Kurssi peruutukset tulee tehdä 7vrk ennen kurssin alkamista. Muuten perimme puolet kurssin summasta. Sairastapauksissa palautamme kurssimaksun (lääkärintodistus esitettävä). Peruutukset tulee tapahtua joko spostilla, tai tekstiviestillä. Jos peruutus tapahtuu myöhässä, eli kurssin alkuun on vähemmän kuin 7 vrk, eikä syynä ole sairastuminen, perimme koko kurssimaksun.

Noudatamme Suomen eläintenkouluttajien ry:n eettisiä sääntöjä.

Koulutus perustuu palkkioiden käyttöön.

Jos en pääse vastaamaan puheluun, jätä viesti, soitan heti takaisin kun kerkeän :) tai laita spostia info@koirakouluvainu.fi

                                                                  

blondi.jpg                                  Obelix_lumessa_pienikuva.jpg